Hantering av personuppgifter

Din personliga integriteten är viktig. Denna integritetspolicy förklarar hur insamlandet och användandet av din personliga information används i företaget. Ingen annan än Karin Grundler Samtalsterapeut har tillgång till uppgifterna.

Personuppgiftsansvarig

Karin Grundler Samtalsterapeut (Lovisedalsvägen 14, 18750 Täby) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter.

Personuppgifter som kan behandlas

Hemsidan

Om du lämnar kommentarer på hemsidan kan din IP address och browser detekteras för att hindra skräppost. När du besöker eller använder webbplatsen så kan cookies användas för att lagra information i syfte att ge dig en bättre, snabbare och säkrare upplevelse.

Enskild terapi, coaching eller kurser

Inga journaler i sjukvårdssystemet skrivs och delas alltså inte med andra parter. Inga personnummer eller hemadresser sparas. Vid fakturabetalning kan dock ytterligare information behöva sparas såsom hemadress samt födelsedata. I bokningssystemet sparas ditt namn, efternamn, mobiltelefonnummer samt emailadress för att kunna kontakta dig och påminna om din bokade tid. Cirka ett år efter avslutad terapi kommer dina uppgifter att raderas. Betalningsinformation, namn och eventuellt adress beroende på betalningsform sparas i bokföringssystemet och där gäller bokföringslagen dvs sparas i 7 år.

Nyhetsbrev

Ditt förnamn samt emailadress sparas i mailchimp och används inte till något annat ändamål. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken nederst i varje utskick alternativt kontakta karin@grundler.se direkt.

Beställning av produkter

Dina uppgifter såsom namn, kontaktuppgifter, betalningshistorik sparas enligt bokföringslagen i 7 år.

Kontakta mig

Du når mig via email karin@grundler.se eller via telefon 070-4607722